Lapsena naimisiin

Benesh, 14, asuu Afganistanissa. Beneshin vanhemmat pakottivat hänet 11-vuotiaana avioliittoon. Benesh asuu perheineen pakolaisleirillä, jonne he ovat paenneet konfliktia ja kuivuutta.

Jos asut yhdessä maailman vaarallisimmista paikoista, elämä voi muuttua hetkessä. World Visionin kuukausilahjoittajana autat nopeasti muuttuvissa tilanteissa ja uusien uhkien edessä.

Millaista on elää maailman vaarallisimmissa paikoissa?

Bombs falling

250 + miljoonaa lasta asuu vaarallisissa paikoissa

Elämän realiteetit vaarallisissa paikoissa

Auttaisitko lapsia maailman vaarallisimmissa paikoissa?

Tukesi auttaa lapsia siellä, missä kulloinkin on suurin tarve selviytyä, toipua ja rakentaa parempaa tulevaisuutta:

Suojele lapsia kriiseissä

Hyväksymämme maksukortit

Lahjoituksesi Muuttaa Maailmaa.

Jokainen euro on tärkeä.
Käytämme lahjoituksesi läpinäkyvästi ja niin, että vaikutus on mahdollisimman suuri.

75.2% kehitysyhteistyöohjelmat

Lisätietoja lahjoituksista

  • Yli 95 prosenttia henkilöstöstämme on paikallisia ammattilaisia. He myös asuvat itse niissä yhteisöissä, joissa avustustyötä tehdään. Paikallisen työvoiman käyttö on myös keino rakentaa vahvempia yhteisöjä ja sitä kautta kestäviä tuloksia.

  • Kerromme työmme etenemisestä ja tuloksista säännöllisesti raporteissa ja vuosikertomuksissa. Lisäksi kokoamme tälle sivustolle jatkuvasti tarinoita kentältä, jotta voit lukea aikaansaamastasi muutoksesta.

  • Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet maailman haavoittuvimpia lapsia perheineen jo 70 vuoden ajan lähes 100 maassa. Toimintarakenteemme on läpinäkyvä ja pystymme seuraamaan lahjoitusvarojen käyttöä tarkasti.

  • Epävakaiden maiden olosuhteet voivat muuttua hetkessä. Uusia uhkia voi ilmaantua silmänräpäyksessä, joten meidän on oltava valmiina muuttamaan suunnitelmia nopeasti. Joustavan varojen käytön ansiosta kenttätiimimme pystyy reagoimaan tehokkaasti muuttuviin tilanteisiin.

  • Euroopan komissio
  • Ulkominiseriö Utrikesminiteriet
  • Vastuullinen lahjoittaminen ry