Suojele tyttöjä

”Olen Joylene, 15-vuotias koululainen. Luokallani on yhä enemmän silpomattomia tyttöjä. Kun tieto lisääntyy, haitallinen perinne väistyy. Silpominen on mahdollista lopettaa.”

Tyttöjen silpominen on hengenvaarallinen ihmisoikeusloukkaus. Meillä on keinot perinteen poistamiseksi. Tuellasi rakennamme esimerkiksi turvataloja ja koulutamme tyttöjen oikeuksista ja silpomisen vaaroista.

Kertalahjoittajana tuet silpomisen vastaista työtämme Keniassa ja Somaliassa.

Kuukausilahjoittajana suojelet kehitysmaiden lapsia joka päivä siellä, missä hätä on suurin. Tuet tyttöjen silpomisen vastaista työtä sekä autat kriisien, sotien ja luonnonkatastrofien keskellä eläviä lapsia kohti hyvää ja turvallista elämää.

#seissilpomiselle #pelastapimppi

3 miljoonaa tyttöä silvotaan vuosittain.

Tositarinoita vaarallisista paikoista

Lahjoittamalla suojelet lapsia kriiseissä

Kuukausilahjoittajana tukesi auttaa lapsia siellä, missä kulloinkin on suurin tarve selviytyä, toipua ja rakentaa parempaa tulevaisuutta:

Lahjoituksesi Muuttaa Maailmaa.

Jokainen euro on tärkeä.
Käytämme lahjoituksesi läpinäkyvästi ja niin, että vaikutus on mahdollisimman suuri.

75% kehitysyhteistyöohjelmat

Lisätietoja lahjoituksista

  • Yli 95 prosenttia henkilöstöstämme on paikallisia ammattilaisia. He myös asuvat itse niissä yhteisöissä, joissa avustustyötä tehdään. Paikallisen työvoiman käyttö on myös keino rakentaa vahvempia yhteisöjä ja sitä kautta kestäviä tuloksia.

  • Kerromme työmme etenemisestä ja tuloksista säännöllisesti raporteissa ja vuosikertomuksissa. Lisäksi kokoamme tälle sivustolle jatkuvasti tarinoita kentältä, jotta voit lukea aikaansaamastasi muutoksesta.

  • Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet maailman haavoittuvimpia lapsia perheineen jo 70 vuoden ajan lähes 100 maassa. Toimintarakenteemme on läpinäkyvä ja pystymme seuraamaan lahjoitusvarojen käyttöä tarkasti.

  • Epävakaiden maiden olosuhteet voivat muuttua hetkessä. Uusia uhkia voi ilmaantua silmänräpäyksessä, joten meidän on oltava valmiina muuttamaan suunnitelmia nopeasti. Joustavan varojen käytön ansiosta kenttätiimimme pystyy reagoimaan tehokkaasti muuttuviin tilanteisiin.

  • Euroopan komissio
  • Ulkominiseriö Utrikesminiteriet
  • Vastuullinen lahjoittaminen ry