Ilmastonsuojelu = lasten suojelua

Kehittyvissä maissa ilmastonmuutos vaikuttaa miljoonien lasten elämään jo nyt. Se uhkaa esimerkiksi ruuan ja puhtaan veden saatavuutta. Nälkä, jano tai erilaiset luonnonkatastrofit pakottavat yhä useamman perheen jättämään oman rakkaan kotiseutunsa.

Lahjoittajien tuella autamme perheitä selviämään ilmastonmuutoksen seurauksista. Ilmastotyömme keskiössä on metsitysmenetelmä, joka hyödyntää alueella aiemmin kasvaneiden puiden maanalaisia juurakoita. Metsä sitoo hiilidioksidia ja lieventää sään ääri-ilmiöiden vaikutuksia. Metsityksen ansiosta perheet saavat parempia satoja, tuloja ja ravintoa.

Suojellaksemme lapsia, meidän on suojeltava myös ympäristöä.

Kuukausilahjoittajana suojelet kehitysmaiden lapsia joka päivä siellä, missä hätä on suurin. Autat luonnonkatastrofien, kriisien ja sotien keskellä eläviä lapsia kohti hyvää ja turvallista elämää.

Ilmastopakolaisuus uhkaa 200 miljoonaa ihmistä vuoteen 2050 mennessä.

Tositarinoita vaarallisista paikoista

Lahjoittamalla suojelet lapsia kriiseissä

Kuukausilahjoittajana tukesi auttaa lapsia siellä, missä kulloinkin on suurin tarve selviytyä, toipua ja rakentaa parempaa tulevaisuutta:

Lahjoituksesi Muuttaa Maailmaa.

Jokainen euro on tärkeä.
Käytämme lahjoituksesi läpinäkyvästi ja niin, että vaikutus on mahdollisimman suuri.

75% kehitysyhteistyöohjelmat

Lisätietoja lahjoituksista

  • Yli 95 prosenttia henkilöstöstämme on paikallisia ammattilaisia. He myös asuvat itse niissä yhteisöissä, joissa avustustyötä tehdään. Paikallisen työvoiman käyttö on myös keino rakentaa vahvempia yhteisöjä ja sitä kautta kestäviä tuloksia.

  • Kerromme työmme etenemisestä ja tuloksista säännöllisesti raporteissa ja vuosikertomuksissa. Lisäksi kokoamme tälle sivustolle jatkuvasti tarinoita kentältä, jotta voit lukea aikaansaamastasi muutoksesta.

  • Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet maailman haavoittuvimpia lapsia perheineen jo 70 vuoden ajan lähes 100 maassa. Toimintarakenteemme on läpinäkyvä ja pystymme seuraamaan lahjoitusvarojen käyttöä tarkasti.

  • Epävakaiden maiden olosuhteet voivat muuttua hetkessä. Uusia uhkia voi ilmaantua silmänräpäyksessä, joten meidän on oltava valmiina muuttamaan suunnitelmia nopeasti. Joustavan varojen käytön ansiosta kenttätiimimme pystyy reagoimaan tehokkaasti muuttuviin tilanteisiin.

  • Euroopan komissio
  • Ulkominiseriö Utrikesminiteriet
  • Vastuullinen lahjoittaminen ry