Rannekkeet tuovat lapsille avun

Kun lapset saapuvat rajan yli pakolaisalueelle Pohjois-Ugandassa, he saavat ensivaiheessa käteensä rannekkeen. Rannekkeen avulla lapsi pääsee välittömästi oikean tuen piiriin.

Sininen annetaan lapselle, joka ei tarvitse kiireellistä apua, mutta saa perheineen tukea.

Keltainen annetaan lapselle, joka tarvitsee erityistä huolenpitoa esimerkiksi vamman tai aliravitsemuksen takia.

Valkoisen saa lapsi, joka on menettänyt vanhempansa ja tarvitsee nimetyn huoltajan.

Kampanjatuotteena lähetämme sinulle tervetulokirjeen mukana rannekkeen. Se on samoja värejä kantava rannekoru, joka kertoo, että olet lasten puolella. Rannekkeen ovat valmistaneet nuoret yrittäjänaiset Nairobissa. Rannekkeen saaminen ei edellytä lahjoittajaksi ryhtymistä, eikä ranneke ole myynnissä.

Kuukausilahjoittajien tuella jaamme leireillä ruoka-apua ja ylläpidämme lapsiystävällisiä tiloja, joissa tarjoamme psykososiaalista tukea ja turvallisen leikkipaikan lapsille. Parannamme myös puhtaan veden saatavuutta ja rakennamme saniteettitiloja.

Rahankeräyslupa RA/2017/776

28 miljoonaa lasta on joutunut jättämään kotinsa.

Tositarinoita vaarallisista paikoista

Lahjoittamalla suojelet lapsia kriiseissä

Kuukausilahjoittajana tukesi auttaa lapsia siellä, missä kulloinkin on suurin tarve selviytyä, toipua ja rakentaa parempaa tulevaisuutta:

Lahjoituksesi Muuttaa Maailmaa.

Jokainen euro on tärkeä.
Käytämme lahjoituksesi läpinäkyvästi ja niin, että vaikutus on mahdollisimman suuri.

75% kehitysyhteistyöohjelmat

Lisätietoja lahjoituksista

  • Yli 95 prosenttia henkilöstöstämme on paikallisia ammattilaisia. He myös asuvat itse niissä yhteisöissä, joissa avustustyötä tehdään. Paikallisen työvoiman käyttö on myös keino rakentaa vahvempia yhteisöjä ja sitä kautta kestäviä tuloksia.

  • Kerromme työmme etenemisestä ja tuloksista säännöllisesti raporteissa ja vuosikertomuksissa. Lisäksi kokoamme tälle sivustolle jatkuvasti tarinoita kentältä, jotta voit lukea aikaansaamastasi muutoksesta.

  • Olemme ylpeitä siitä, että olemme auttaneet maailman haavoittuvimpia lapsia perheineen jo 70 vuoden ajan lähes 100 maassa. Toimintarakenteemme on läpinäkyvä ja pystymme seuraamaan lahjoitusvarojen käyttöä tarkasti.

  • Epävakaiden maiden olosuhteet voivat muuttua hetkessä. Uusia uhkia voi ilmaantua silmänräpäyksessä, joten meidän on oltava valmiina muuttamaan suunnitelmia nopeasti. Joustavan varojen käytön ansiosta kenttätiimimme pystyy reagoimaan tehokkaasti muuttuviin tilanteisiin.

  • Euroopan komissio
  • Ulkominiseriö Utrikesminiteriet
  • Vastuullinen lahjoittaminen ry