Mitä sinä voit tehdä?

Tällaisten tarinoiden kuuleminen saattaa aiheuttaa voimattomuuden tai riittämättömyyden tunteita. Yhdessä voimme kuitenkin saada aikaan pysyviä muutoksia.

Tässä kolme tapaa auttaa:

 1. 1

  Lahjoita

  Jokaisella lahjoituksella on väliä. Suojele lapsia kriiseissä -lahjoittajana autat maailman vaarallisimmissa paikoissa eläviä lapsia.

  Ryhdy kuukausilahjoittajaksi
 2. 2

  Jaa tarina somessa

  Tietoisuuden lisääminen on tärkeää. Auta jakamalla tietoa avun tarpeesta ja siitä, miten voimme yhdessä auttaa maailman vaarallisimmissa paikoissa eläviä lapsia.

Opi lisää

Levottomuudet

Paikoissa, joissa uskonnot ja kulttuurit kohtaavat, sosiaaliset tavat ja suhtautuminen ihmisoikeuksiin ja koulutukseen saattavat vaihdella suuresti.

 • ISISin Syyrian miehityksellä oli vakavia ja pitkäaikaisia vaikutuksia lasten koulunkäyntiin. “En käy tällä hetkellä koulua, ja olen opinnoissani pahasti jäljessä, sillä Irakin hallitus ei hyväksy ISISin hallinnon aikaista koulutusta. Sinä aikana opimme vain tankeista ja pommeista sekä uskonnosta”, eräs oppilas kertoo.
 • Kongon demokraattisessa tasavallassa naiset elävät jatkuvan raiskauksen ja seksuaalisen väkivallan uhan alla. Vuonna 2018 YK dokumentoi tuhansia Kongossa keskenään sotivien ryhmien tekemiä seksuaaliväkivaltatapauksia.