Afganistan

Afganistan on ollut jatkuvassa konfliktissa, radikaalin poliittisen ryhmän, kanssa vuodesta 2001 lähtien. Radikaalin poliittisen ryhmän sotivat hallitusta vastaan ja ovat ottaneet haltuunsa osia maasta.

Lue lisää

Kongo (DRC)

Kongon demokraattisessa tasavallassa on käyty vuosikymmenten ajan taisteluita korruptoituneen hallituksen ja väkivaltaisten kapinallisryhmien välillä.

Lue lisää

Honduras

Hondurasin historia on täynnä poliittista epävakautta ja järjestäytynyttä rikollisuutta. San Pedro Sulassa, maan toiseksi suurimmassa kaupungissa, tapahtuu väkilukuun nähden eniten murhia koko maailmassa.

Lue lisää

Irak

Irak sijaitsee historiallisella paikalla muinaisen Mesopotamian alueella Tigris- ja Eufrat-jokien välissä.

Lue lisää

Marawi, Filippiinit

Marawin ja Cotabaton kaupungit Filippiinien eteläosassa kärsivät kilpailevien sotilas- ja terroristiryhmien aiheuttamasta konfliktista.

Lue lisää

Etelä-Sudan

Etelä-Sudan itsenäistyi Sudanista heinäkuussa 2011 Afrikan pisimmän sisällissodan jälkeen. Itsenäisyys ei kuitenkaan tuonut maahan rauhaa, vaan uusi sisällissota puhkesi kaksi vuotta myöhemmin.

Lue lisää

Sudan

Heimojen väliset konfliktit, sisällissota ja taistelut Etelä-Sudanin kanssa vaikeuttavat sudanilaisten elämää.

Lue lisää

Syyria

Syyria on ollut keskellä monimutkaista sisällissotaa vuodesta 2011 lähtien, kun rauhanomaisiin mielenosoituksiin vastattiin väkivallalla maan diktatuurihallinnon toimesta.

Lue lisää
ukrainalainen lapsi romaniassa

Ukrainalaiset pakolaiset, Romania

Lapset kärsivät kriisin keskellä ja tarve hätäavulle on valtava.

Lue lisää