Me tiedämme, että siihen menee aikaa, mutta eikö olekin upeaa, kun muutos viimein alkaa näkymään?

Kaksi vuotta sen jälkeen, kun aloitimme työn Kongon Binzassa, voimme viimein näyttää mieltä lämmittäviä tuloksia. Jotta myös sinä pääsisit näkemään ne omin silmin, pyysimme kollegaamme Rodrigueta ottamaan kameran mukaan käteisavustusten jakotilaisuuteen. Ja ei, emme vain jakele käteistä, vaan käteisavustukset ovat osa suurempaa kokonaisuutta, jonka ansiosta naisten ja perheiden vaikutusmahdollisuudet oman tulevaisuuden suhteen lisääntyvät.

Kun naiset Binzassa saavat käteisavustuksia, he myös osallistuvat säästöryhmiin ja saavat koulutusta omien tulojen hankkimiseksi. He saavat ravitsemuskoulutusta, ja heidän lapsensa saavat terveydenhoitoa paikallisella klinikalla. Viimeisen kahden vuoden aikana tuhannet lapset ovat toipuneet vakavasta aliravitsemuksesta, perheet viljelevät paremmin ilmastonmuutosta kestäviä lajikkeita ja naiset kasvattavat omia yrityksiään. Eikö olekin hienoa?

Katso videolta mitä kaikkea lahjoituksellasi on saatu aikaan.

Mitä sinä voit tehdä?

Tällaisten tarinoiden kuuleminen saattaa aiheuttaa voimattomuuden tai riittämättömyyden tunteita. Yhdessä voimme kuitenkin saada aikaan pysyviä muutoksia.

Tässä kolme tapaa auttaa:

 1. 1

  Lahjoita

  Jokaisella lahjoituksella on väliä. Suojele lapsia kriiseissä -lahjoittajana autat maailman vaarallisimmissa paikoissa eläviä lapsia.

  Ryhdy kuukausilahjoittajaksi
 2. 2

  Jaa tarina somessa

  Tietoisuuden lisääminen on tärkeää. Auta jakamalla tietoa avun tarpeesta ja siitä, miten voimme yhdessä auttaa maailman vaarallisimmissa paikoissa eläviä lapsia.

Opi lisää

Ruoka ja ravitsemus

Erilaiset katastrofit johtavat usein pulaan ruuasta. Puutteellinen ravinto on vuosittain lähes 2,4 miljoonan lapsikuoleman pohjimmainen syy.

Perheet, jotka ovat joutuneet jättämään kotinsa ja elinkeinonsa ovat erityisesti ruoka-avun tarpeessa. Lähes 400 000 syyrialaista pakolaista Bekaan laaksossa Libanonissa ovat päässeet mukaan World Visionin ruoka-apuohjelmiin, sillä he ovat kärsineet eniten Libanonin nykyisestä talouskriisistä. Tarjoamme ruokakuponkeja perheille, jotta he voivat ostaa lääkkeitä ja peruselintarvikkeita.

 • Joka 60. sekunti nälkäinen lapsi saa ruokaa World Vision avustuksella.
 • 89 % World Visionin hoitamista vakavasti aliravituista lapsista toipuu täysin.